De fire årstider
med Innlandskvartetten

21. juni, fredag

18:30

Parketten

Med nysgjerrig lekenhet og gjensidig spilleglede har den nyoppstartede Innlandskvartetten turnert i bygd og by i Innlandet det siste året til glede for et entusiastisk publikum.  

Kvartetten består av Joakim Røbergshagen og Ida Kristine Hansen på fiolin, Stefan Ali på bratsj og Siri Snortheim på cello. Med base i Hamarområdet er de alle aktive, utøvende musikere både lokalt, regionalt og nasjonalt. 

I juni 2024 drar Innlandskvartetten ut på turné med «De fire årstider» av Vivaldi. Dette er tidløs musikk som er godt kjent og høyt elsket. Musikken treffer mange ulike publikumsgrupper, og den vakre og altoppslukende musikken er tilgjengelig både for nye lyttere og de som er godt kjent i den klassiske musikkverdenen. 

Innlandskvartetten fremfører alle årstidene med Joakim Røbergshagen i solistrolle, og binder det hele sammen med fire små tekster som Vivaldi selv brukte som innledning til hver årstid. På denne måten forenes tekst og musikk og gir lytteren flere muligheter til å visualisere musikkens historiefortelling. 

Innlandskvartetten lover en konsert full av virtuositet og stormfulle kast, lidenskap, sarte melodier i et forrykende samspill! 

Medvirkende


Billetter selges i døra
ordinær: kr 250,- / UngINN: kr 100,- / barn under 13 år: gratis

Konserten er gratis for frivillige i RingsakerOperaen.