KRÆSJ I MAMELUKKEN

foto: Regina Steen Bergman

5. juni, lørdag

13:00

Prøysenhuset

KRÆSJ BANG BOM!

Kræsj i mamelukken er en konsert med kræsj bang bom og masse artig musikk. Vet du hva en mamelukk er? Det er en kjempestor underbukse. Frøken Frikadello har tatt på seg den fineste hun har, for hun og bandet hennes er invitert på fest. Men så blir det kræsj i mamelukken!
På konserten får du høre sanger om Bever-Ole og den bråkete familien hans og om Sara, som maler selveste sola i yndlingsfargen sin. Det går ikke særlig bra.
Når noe går galt er det fint å ha en god venn. Kosebamsen Bjarne Bjørn er en sånn venn. Eller du kan bare si som Frøken Frikadello: Gjort er gjort og prompa er prompa! For dem som liker kaniner blir det ekstra fint å høre sangen om Lille Rosin.

Kræsj i mamelukken er Runa Bergsmo sin nyeste konsert. Hun kom ut med nytt album og bok sist høst. 
I boka er det illustrerte sangtekster, CD og historien Saras blå verden. Tidligere har hun gitt ut albumet «Du store mamelukk».
Passer for barn og voksne, særlig de fra 3-8.


«Allerede fra første låt skjønner man at det er kvalitet i alle ledd. Produksjonen hever standarden for barneplater til nye høyder. Runa Bergsmos stemme og innlevelse kunne ikke ha passet bedre til denne sjangeren. Variasjonene i melodiene er mange. Med denne utgivelsen bør hun få enda større oppmerksomhet over det ganske land.»

Andreas Isachsen i Harstad Tidende, om albumet Kræsj i mamelukken

Medvirkende

«Kræsj i mamelukken!» er en produksjon med Landsdelsmusikerne i Nord-Norge fra Troms og Finnmark fylkeskommune – Kultur i Troms, satt opp i samarbeid med RingsakerOperaen.


Symptomer på Covid-19? Bli hjemme!
Reserverte plasser frigis 15 min før forestilling.
Vent på anvisning til plasser og hold avstand.
Noter hvor du sitter.
Billetten kan bli kansellert ved endrede Covid-19 regler.
Ihht til nasjonale smittevernanbefalinger oppfordres det til å unngå å krysse kommunegrenser for å delta på arrangement.