Kulokk og arier på Rømåssetra

foto: Regina Steen Bergman

31. juli, lørdag

17:00 og 19:00

Rømåssetra, Sjusjøen

RingsakerOperaen og Visit Sjusjøen gjentar suksessen fra i fjor!
-Kulokk og arier på Rømåssetra!

Ønskereprise med sopran Gunda-Marie Bruce og pianist Dorina Komani. De fyller setervollen med nasjonalromantiske perler, operaarier og sanger. Begge er kjent for sin sjarme og energi. To svært dyktige kunstnere og et seteramfi gir en nærhet til musikk og natur som man sjeldent opplever.  

Medvirkende

Gunda-Marie Bruce har sin utdannelse fra Barratt Due musikkinstitutt, Norges Musikkhøgskole og Operahögskolan i Stockholm. Hun har sunget ved store scener som Den Kungliga Opera i Stockholm, Drottningholm slottsteater, Vadstena slott og her hjemme ved Den Norske Opera og Ballett, Bergen Nasjonale Opera, Opera Nordfjord, Opera Trøndelag og Ringsakeroperaen. Hun har vunnet flere utmerkelser og priser for sin sang og opptrådt for den svenske kongefamilien ved flere anledninger. Gunda-Marie er en allsidig sanger og blir flittig brukt som sopransolist innen kirkemusikk og på konserter med kor, korps og orkestre. Hun opptrer i tillegg ofte ved ulike eventoppdrag for næringsliv og foreninger.  Hun har til og med sunget hele operaforestillinger på Opera di Setra i Tylldalen! For RingsakerOperaen har hun en rekke opptredener, bl.a. i Lystige koner i WindsorDido og Aeneas samt Perlefiskerne. I høst gjør hun Agathe, hovedrollen i Jegerbruden.

Dorina Komani har grunnutdannelsen sin fra «Liceu Artistik Jordan Misja» i Tirana og bachelor og mastergrad fra Norges musikkhøyskole. Der hadde hun professorene Leif Ove Andsnes og Håvard Gimse som lærere. Dorina er utdannet Timanilærer og er en svært aktiv frilanse pianist. Hun har vunnet en rekke pianokonkurranser og vært solist med bl.a. Trondheim Symfoniorkester. Dorina er en ettertraktet kammermusiker og har spilt med noen av landets beste instrumentalister som Guro Kleven Hagen og Eivind Ringstad. Hun har spilt på flere festivaler- særlig Oslo Oprafestival- og har turnert i bl.a. Tyskland og Spania med musikere som Paula Cuesta, Trond Halstein Moe og Ingegjerd Bagøien Moe. For RingsakerOperaen har hun gjort solokonsert, akkompagnert i en rekke konserter og brukes mye som repetitør både til hovedforestillingen og til OperaSkolen.  Symptomer på Covid-19? Bli hjemme!
Reserverte plasser frigis 15 min før forestilling.
Vent på anvisning til plasser og hold avstand.
Noter hvor du sitter.
Billetten kan bli kansellert ved endrede Covid-19 regler.