Prøvesang til operaskolen

28. august

SØNDAG 28. august kl 14
på Hamar Teater!

Vi søker spesielt etter ungdom i alderen 14-17, men alle interesserte oppfordres til å melde seg til prøvesang. På prøvesang vil Johanne og Tone gjerne høre deg synge en sang du kan fra før.

RingsakerOperaen setter denne høsten opp ”De lystige koner i Windsor” av Otto Nicolai, og til våren gjør ROS sin egen variant!
Handlingen er lagt til vår tid med barn og ungdom i rollene, og det kommer kanskje til å ligne mer på ”Skam” enn på Shakespeare… Vår Falstaff sender ikke brev, men flørter med jentene i klassa på SMS og Snapchat. Forelskelser, lureri, tull og fjas ender til slutt opp i et stort maskeradeball. Vi vil ta utgangspunkt handling og musikk fra originaloperaen, men vi tilpasser, klipper og limer vår egen versjon av den komiske fortellingen.

Det blir både korsang og solosang, og alle i gruppa får en egen rolle. Tone Østli er kormester, og Johanne Margrethe Kippersund Nesdal står for manus og regi. Begge to vil være med på øvelsene, noen ganger sammen, andre ganger hver for seg. Eivind Strømstad arrangerer musikken, og leder et lite orkester bestående av profesjonelle musikere. Gjennom sesongen får ROS følge hovedoppsetningen og se på noen av deres prøver, samtidig som vi jobber med sang og skuespill til vårt eget stykke. Ved spørsmål, ta kontakt med operasjef Kari på mob 90151710 eller epost: kari@ringsakeroperaen.no