Ringsaker OperaKor har plass til flere!

12. juni, lørdag

11:00 – 15:00

TEATERdag


20. juni, søndag

11:00 – 15:00

VOKALdag og KONSERT

Ringsaker OperaKor har plass til flere! Tenorer oppfordres spesielt til å ta kontakt.

GRATIS SEMINARDAGER!

  • lørdag 12. juni kl. 11-15TEATERdag med Hélen Vikstvedt og Tony Totino.
  • søndag 20. juni kl. 11-15VOKALdag med sangere fra Operakoret – Den norske Opera.
    Seminaret inkluderer også KONSERT med Operakoret på Hamar Kulturhus kl. 17.
    Konserten er gratis for seminardeltagere. Det vil bli lagt ut noen få billetter til øvrig publikum.

Medvirkende

Helén Vikstvedt er skuespiller, danser, koreograf og programleder. Hun har utdannelse fra både Statens Balletthøgskole og Statens Teaterhøgskole, og har vært tilknyttet flere av landets teater, blant dem Nationaltheatret og Oslo Nye Teater.
Helén er også en av landets fremste innen improvisert teater og teatersport, og er stadig på scenen i hovedstaden med bl.a. Harald Eia og Jan-Paul Brekke, og besøker også årlig mange bedrifter med nettopp improvisasjon som verktøy i både faglige og sosiale sammenhenger. Fra TV-skjermen kjenner vi henne fra bl.a. 20 spørsmålLøvebakken og Hjelpekorpset.

Tony (Anthony) Totino var en av de opprinnelige medlemmene av Loose Moose Theater i Calgary (anno 1977) som er regnet som gruppen som startet hele Teatersport bølgen. I dag er han regnet som en av Norges fremste eksperter på Improvisert teater. Tony er selv improvisatør og regissør som både spiller og holder kurs bl.a. på Det Andre Teatret.  

Operakorets sommerkonsert

Til vanlig står de på scenen i de store operaene ved Den Norske Opera & Ballett – nå kan du oppleve dem på nært hold, når Operakoret tar deg med på en musikalsk reise til Italia!

Når vi ikke selv kan reise til Italia, kan musikken ta oss med dit! Det sørger Operakoret for i sin sommerkonsert med musikk av de store italienske mestrene – Rossini, Verdi og Puccini – på programmet. Denne gangen er det ikke deres operamusikk vi får høre, men blant annet Puccinis vakre Rekviem, som Operakoret framfører til minne om ofrene for pandemien.

Vi får også musikk for bratsj og klaver av komponisten bak Gudfaren-filmene, Nino Rota, i tillegg til lette, svingende italienske låter – perfekte for lyse sommerkvelder! 

Ringsaker Operakor planlegger: 

  • Høst 2021 – Jegerbruden (Weber)
  • Vår 2022 – Petite Messe Solennelle (Rossini) samt samarbeid med Kirsten Flagstad Festival
  • Høst 2022 – La Bohème (Puccini)
  • I 2023 håper vi å sette opp PUSH av Howard Moody

påmelding: post@ringsakeroperaen.no


Symptomer på Covid-19? Bli hjemme!
Reserverte plasser frigis 15 min før forestilling.
Vent på anvisning til plasser og hold avstand.
Noter hvor du sitter.
Billetten kan bli kansellert ved endrede Covid-19 regler.
Ihht til nasjonale smittevernanbefalinger oppfordres det til å unngå å krysse kommunegrenser for å delta på arrangement.