Mat&Musikk OperaFEST

7. – 14. november

Samtlige spilledatoer

7/11Lørdag14:00Lier gårdOperaFEST på Lier gårdFinn billetter
7/11Lørdag20:00Tingnes SpiseriMiddag på Tingnes SpiseriFinn billetter
8/11Søndag13:00Baker Kristiansen BrumunddalBoller, baryton eller bassFinn billetter
8/11Søndag13:30Bakeriet i BrumunddalBoller og barytonFinn billetter
8/11Søndag15:30Simenstad GardSøndagsmiddag på Simenstad GardFinn billetter
8/11Søndag20:00Tingnes SpiseriMiddag på Tingnes SpiseriFinn billetter
10/11Tirsdag11:00Baker Kristiansen MoelvBoller, baryton eller bassFinn billetter
12/11Torsdag17:30Tingnes SpiseriMiddag på Tingnes SpiseriFinn billetter
13/11Fredag11:00Frøken Pimpernell BrumunddalMørk kaffe og mørke stemmerFinn billetter
13/11Fredag18:00SMAK BrumunddalFESTmiddag med Anna og dameneFinn billetter
13/11Fredag18:00Fru G RudshøgdaPortvinsaften hos Fru GFinn billetter
14/11Lørdag18:00SMAK BrumunddalFESTmiddag med Anna og dameneFinn billetter

OperaFEST på Lier gård

Lier gård er kjent for sitt gode kjøkken og vertinnens mange matreiser. Før premieren på Bajazzo serveres en operameny inspirert av både Jegerbruden og Bajazzo. 

Jegerkafé på Veldrom

En time før «Jegerbruden på 15 minutter » er det Jegerkafé på Veldrom med musikalsk overraskelse! Ingerine byr på supper med smak av vilt, focaccia med syltet sopp og kaker med både tyttebær og blåbær. Billett til «Jegerbruden på 15 minutter» gjelder som billett også her.


Overnatting og mat på Wood Hotel

Grupper og andre ønskes velkommen til Wood under hele operaFESTEN. Få en unik opplevelse i verdens høyeste trehus, enten du kommer for overnatting eller et måltid. Kanskje treffer du en operasanger eller musiker og får en musikalsk overraskelse.


Middag på Tingnes Spiseri

I forbindelse med Bajazzo-forestilling på Tingnes kulturhus anbefaler vi å gjøre det til en helaften og bestille bord på Tingnes Spiseri.


Søndagsmiddag på Simenstad Gard

Nyt søndagsmiddagen med musikalsk overraskelse på Simenstad Gard. Du får servert aperitiff, lokalmat med fargerik operainspirasjon og mulighet for Braastad avec. Det er en opplevelse i 1700–tallsbygningene på den gamle storgarden ti minutter fra Brumunddal. Middagen hos vertskapet Braastad varer i ca. to timer. Etterpå kan du dra til Tingnes og se den berømte og dramatiske enakteren Pagliacci. Eller Bajazzo som den heter på norsk.

Middagen hos vertskapet Braastad varer i ca. to timer inklusive musikalsk overraskelse. 
Pris kr. 590,- Drikke kommer i tillegg.  
Hva kan du oppleve:  
-Aperitiff  
-Minkonsert i den rosa salen 
-Tre retters middag i festsalen. Lokalmat med fargerik operainspirasjon   
-Kaffe / te og mulighet for en Braastad avec i de historiske stuene  
-Vertinnens fortelling og omvisning 
-Helhetlig opplevelse av staselige Simenstad


Boller, baryton eller bass

Kos deg med lunsjen hos tradisjonsrike Baker Kristiansen og tonefølge av det dype slaget. Søndag kan du kombinere med en gåtur langs Brumunda eller tirsdag med en hyggelig handel i Moelv sentrum.

Sang: Odd Grundt (søndag), Jørgen Backer (tirsdag)
Piano: Dorina Komani


Portvinsaften hos Fru G

Fru G staser opp stuene og inviterer til 3-retters middag med tilhørende portvin/portugisisk vin (event. alkoholfritt ). Nyt mat og drikke i avslappende stemning og svært kreative omgivelser. En musikalsk overraskelse setter en spiss på det hele.

Sang: Markus Pettersson, Ida Gudim
Piano: Dorina Komani


Boller og baryton

Nyt søndagslunsjen hos Bakeriet i Brumunddal med myke barytontoner akkompagnert av fiolin. En behagelig søndagsformiddag i trivelige lokaler i hjertet av Brumunddal.

Sang: Jørgen Backer
Fiolin: Ellie Corr


FESTmiddag med Anna og damene

SMAK, Brumunddal sentrums gourmetrestaurant, serverer en lekker meny, toppet med «Anna og damene». I originalversjonen av Jegerbruden har de en beskjeden rolle, men i «Jegerbruden på 15 minutter» er de midt i rampelyset. Og her, under FESTmiddagen på SMAK, stiller de seg heller ikke i skyggen…

Regissør: Ronald Rørvik
Sang: Anna Sundström Otervik, Marthe Werring Holmern, Maren Myrvold, Anna Gunnarsson

Bestilling på 4-mannsbord. 
Opera meny kr 595,- 
Forrett: Løyrom&ørretrogn servert på blinis med pisket rømme fra Monssveen gård 
Hovedrett: kjøtt eller fisk.  
Helstekt okse ytrefilet, braiserte rotgrønnsaker, Solbærsaus og Anna potet  
eller 
Bakt Røye, med sprøtt bacon,  broccolini, hanasand-tomater og mandelpotetkrem.  
Dessert: Søtet potetvaffel, karamell-panna cotta og syltede multer.


Mørk kaffe og mørke stemmer

Brumunddals beste kaffested har litt av hvert å by på. Fredagslunsjen blir ekstra god når du får den servert på denne måten.

Sang: Dagfinn Andersen, Jørgen Backer
Piano: Dorina Komani